Sebastien Ogier latasi suorat sanat Thierry Neuvillen toiminnasta – näin ranskalainen selittää purkaustaan

Sebastien Ogier kypsyi Kreikan MM-rallissa Thierry Neuvillen jatkuvaan valitukseen.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Toyota GAZOO Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain tähtikuljettaja Neuville on toistuvasti valitellut siitä, että hän kärsii tien avaajan roolistaan MM-sarjan johtajana. Kreikassa Ogierin mitta täyttyi ja hän piikitteli rajusti Neuvillen suuntaan.

Ogier kehotti Neuvillea opettelemaan ajamaan ensimmäisenä autona ja olemaan aiheesta hiljaa.

Neuville ei halunnut lähteä sanasotaan Ogierin kanssa ja jätti koko asian kommentoimatta. Nyt Ogier on itse avannut kommenttiensa taustoja ranskalaisen AutoHebdo-lehden haastattelussa.

– Mitä Thierryyn tulee, niin ehkä minun olisi kannattanut olla vain hiljaa, kun mietitään, miten se viikonloppu meidän osalta lopulta meni, Ogier naurahti viitaten kaatoonsa Akropolis-rallin viimeisellä erikoiskokeella.

Mutta silti ranskalainen seisoi edelleen sanojensa takana.

– Toisaalta minä en fanita poliittista korrektiutta tai mauttomia haastatteluja, joissa ei sanota mitään, Ogier totesi.

Rallin MM-sarjassa on tällä hetkellä isoja ongelmia. Yksi niistä – joskin aika pieni – on ollut se, etteivät kuljettajat saa vapaasti kommentoida asioita. Ogier sai itsekin Kreikassa 30 000 euron ehdolliset sakot, kun hän kritisoi voimakkaasti kisajärjestäjiä kolmen minuutin lähtöväleistä.

– MM-sarja ei ole tällä hetkellä parhaassa mahdollisessa kunnossa, ei edes lähellä sitä. Joten pieni lisämauste ei mielestäni ole ollenkaan pahitteeksi, Ogier puolustautui.

– Se kuuluu mielestäni urheiluun ja pelin henkeen.

Ogier on rallin MM-sarjassa kolmantena 38 pisteen päässä kärkikuljettaja Neuvillesta, kun kolme osakilpailua on ajamatta. Seuraava MM-ralli ajetaan tulevana viikonloppuna Chilessä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat